Coachingsreis naar Noorwegen

Scandinavische leermeester

Deze unieke reis waarin leiderschapstraining en teambuilding verwerkt kunnen worden, staat garant voor persoonlijke groei van een team of het individu.
LTV staat voor leiderschap, training & vorming.
Door onze ervaring in deze specifieke manier van coaching & training kunnen wij een team naar specifieke doelstellingen brengen.
Individueel leiderschap is een element dat getraind kan worden tijdens deze reis, door de ervaren coaches op dit gebied is het de manier om leiderschap naar boven te halen en verder te ontwikkelen.
"LEAD BY EXAMPLE"

Life changing
Ons doel is de deelnemers laten ERVAREN. Niet alleen maar achter iemand aanlopen, maar juist zelf aan de slag. Kijken, luisteren, leren, proeven…ervaren.
De meest effectieve omstandigheden worden gecreëerd om teambuilding en leiderschap te ontwikkelen.

Survival cursus

Kijk jij ook altijd met grote ogen naar de survival programma’s op National Geographic en Discovery Channel? Dit is jouw kans het te ervaren.

Robbert en Werner, 2 gecertificeerde survival instructeurs nemen jou mee de wildernis in.

Wat leer je:
- Overleven in de natuur.
- Vuur maken.
- Onderkomens bouwen.
- Vissen op verschillende manieren.
- Plantenkunde (wat kan je eten en wat niet).
- Tracking/Sporenkunde (het kunnen herkennen van een spoor en bepalen hoe oud, van welk dier, etc...).
- Omgaan met een survival mes.
- Meerdere survival en bushcraft technieken.
- Kaartlezen en gebruik kompas.
- Omgaan en aanpassen aan de elementen.

Je gaat de Scandinavische bossen in, de meren over en passen tijdens de reis survival en bushcraft technieken toe.

Back to basic
Met zo min mogelijk middelen, en wat de natuur jou heeft te geven gaan we op pad om nieuwe dingen over jezelf te ontdekken. Na deze reis zul je nooit meer hetzelfde door een bos lopen! je komt jezelf tegen en je leert dan met jezelf te zijn in de wildernis. Kijkende naar waar de behoefte van de deelnemers ligt worden er situaties gecreëerd om ieder persoon te laten groeien. Je voelt je letterlijk deel uitmaken van deze adembenemende natuur. In de natuur kom je terug bij jezelf.

Uit je comfortzone
Prikkels laat je achter. Je komt tot rust. Buiten zijn geeft veel snellere feedback. Alles wat je wel of niet doet en laat heeft invloed op je comfort. Weerstand of binnen je comfortzone willen blijven wordt afgestraft, doorzettingsvermogen en creativiteit beloond. Door de situatie te accepteren zal het leerproces bevorderd worden, er komen leiderschapskwaliteiten naar boven die je kunt toepassen in alle facetten van het leven.

Aanmelden

    Je naam (verplicht)

    Je e-mailadres (verplicht)

    Wat is jouw vraag?

    Je bericht