Meerdaagse bushcraft coachingsreis Nederland

Back to nature in Nederland

Deze 2, 3 of 4 daagse coaching reis in Nederland, genaamd Project Basecamp, is een combinatie van mentale coaching, bushcrafting (hoe overleef ik in de natuur) en rust en ontspanning. Door gebruik te maken van de natuur en deze intens te beleven, samen met een groep, ga je terug naar de basis. En tegelijkertijd naar jouw basis.

Kom tot rust
Het Basecamp is anders dan de omgeving waarin je je normaliter in bevindt, zoals thuis of op kantoor. Je leeft er anders. Zo laat je je telefoon en laptop buiten gebruik. Je laat prikkels achter en komt tot rust. In rust kunnen gedachten en emoties naar boven komen, die je in de drukte misschien hebt weggedrukt. Aandacht geven hieraan en loslaten geeft ruimte en nieuwe energie.

Ontdek, leer en groei
Ook geeft buiten zijn veel snellere feedback. Alles wat je wel of niet doet en laat, heeft invloed op je comfort. Weerstand levert vaak het averechtse op, doorzettingsvermogen en creativiteit worden veelal beloond. Door de situatie waarin je je bevindt telkens te accepteren zal het leerproces bevorderd worden. Na deze ervaring heb jij de tools om terug te kunnen keren naar jezelf en jouw persoonlijke Basecamp.

'More things are learnt in the woods than from books.'
IF YOU WANT TO BE STRONG, LEARN HOW TO BE ALONE.

Wat kan je verwachten
Kijkende naar waar de behoefte van de deelnemers ligt worden er situaties gecreëerd om ieder persoon te laten groeien. Van een wandeling door het bos tot het maken van vuur en het eten van zelf verzameld voedsel, deze reis zorgt voor een transformerende ervaring.

Beleef de echte natuur
Deze reis vindt plaats in het Swifterkamp, een prachtige, oeroude nederzetting, nabij Lelystad. Een ideale plek om de natuur te beleven. In het Basecamp bevinden zich meren, hutten, kano's en allerlei andere tools beschikbaar om survival en bushcraft technieken toe te kunnen passen. Niet om zware tochten of extreme trails te kunnen doen, maar om gewoonweg in de natuur te zijn en hier te kunnen overleven. Met zo min mogelijk middelen, en wat de natuur jou heeft te geven gaan we op pad om nieuwe dingen over jezelf te ontdekken.

Vraag meer informatie aan

Praktische zaken

Waar: Swifterkamp, Lelystad
Met wie: Robbert Miedema, Werner van Keulen (bushcraft coaches) en Maite Wetters (mindfulness coach)
Wanneer: eind juni, neem contact op voor de eerstvolgende data
Aantal deelnemers: maximaal 12
Kosten: Dit hangt af van de dag en de duur, maar is vanaf € 395,- euro per persoon voor 2 dagen, inclusief overnachting en maaltijden.

Over Robbert

Robbert heeft brede ervaring met survival trips. Zijn opleidingen als survival & s.e.r.e. instructeur (defensie),tracking instructeur, mentale coaching, zelfverdediging, weerbaarheidstrainer en taakspecifieke fitheid (defensie) zet hij in om mensen te begeleiden naar hun sterke ik.
Met een brede ervaring op het gebied van coachen en trainen als personal trainer en lifestylecoach weet hij jou de juiste tools en technieken mee te geven om de beste versie van jezelf te ontdekken.

Over Werner

Werner biedt zijn activiteiten aan vanuit het principe ‘ervaringsleren’. De meest ideale situatie hiervoor is een omgeving buiten de voorspelbare leeromgeving. De oordeel-loze omgeving is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat we ons veilig genoeg voelen om onszelf te laten zien. Door bewustwording van wat je denkt en voelt, maakt dat je zicht hebt op keuzes die je kan maken en op die manier ook zelf je leven kan beïnvloeden. Wanneer namelijk al onze zintuigen worden geprikkeld, wordt de ervaring en het aangeleerde aantoonbaar en concreet. En wanneer kennis samenhangt met onze eigen ervaringen, het liefst gedeeld met anderen, krijgt het meer waarde en blijft het makkelijker om te onthouden.

Over Maite

Vanuit haar praktijk Inner Leader Coaching kan Maite mensen rust en ruimte laten ervaren als geen ander. Ze maakt hierbij gebruik van mindfulness- en meditatietechnieken. Haar ervaring met het bedrijfsleven in combinatie met coachen in de natuur, energie- en lichaamswerk, maakt dat zij mensen binnen no-time in een staat van gehaast en gestresst zijn naar ontspannen en relaxt kan brengen.

Ga je mee?

    Je naam *

    Je e-mailadres *

    Heb je bushcraft ervaring?

    Wat wil je uit de reis halen?