Ons Team

Ons team bestaat uit zeer ervaren topsporters. Onze ervaring, deskundigheid en achtergrond maakt dat wij op professioneel niveau mensen naar een fit en gezond leven kunnen brengen. Onze doelstelling is altijd om jouw je doelstellingen te laten bereiken.

Robbert Miedema

Personal Trainer

Specialisaties:
Shape (lichaamsvorming-afvallen-gewichtsbeheersing-obesitas)
Kracht (spieropbouw-krachttoename-specifieke krachttraining)
Mentaal (weerbaarheidstraining-zelfverdediging-mentale coaching)
Outdoor (bootcamp-militaire fysieke training)
Survival trainer

Sporten, motiveren, presteren en het verleggen van grenzen fascineert mij al jaren. Met name door deze interesse ben ik gaan werken als beroepsmilitair en later als personal trainer. Als onderofficier binnen het Nederlandse leger heb ik ruim 8 jaar leiding gegeven en mensen moeten motiveren om tijdens extreme, arctische, tropische, survival en oorlog omstandigheden het beste uit zich naar boven te halen zowel mentaal als fysiek.
2020 heb ik RMPT Healthcenter in Monnickendam geopend met de volgende diensten:
*Personal Training & Coaching
*Small Group training
*Lifestyle coach Health by Maite
*TRC Fysiotherapie praktijk
*Massage
*Slaapcoach
*Coachingsreizen
Wij verzorgen maat gemaakte coachingsreizen ,leiderschapstrainingen, survival cursussen en teambuilding trips op diverse locatie’s in:
*Nederland
*Noorwegen
*Zweden
*België

Angie Amber Bos

Personal Trainer

Specialisaties:
Spieropbouw
Krachttraining
Levensstijl verandering
Voedingscoaching
Lifestyle coach

Alex Tellekamp

Personal Trainer

Specialisaties:
Kracht & Conditie
Shape
Gewichtsverlies

Michelle Goos

Personal Trainer

Specialisaties:
Topsport
Kracht & Conditie
Shape
Gewichtsverlies

Jarenlang heb ik van mijn hobby mijn beroep kunnen maken als handbalster. Na verschillende EK‘s, WK‘s en de Olympische Spelen, het behalen van meerdere medailles, ben ik nog 4,5 jaar in Duitsland in de eerste Bundesliga gaan spelen. Na 2 zware knie blessures terug in Nederland gekomen maar nog steeds de drive om alles uit een training te halen en het hoogst haalbare te bereiken. Ik heb gemerkt dat ik die drive kan omzetten om mensen te motiveren bij het behalen van hun doelen. Op het gebied van sport, lifestyle en voeding. Mijn ervaring gebruiken om andere mensen verder helpen.

Ik heb gestudeerd aan de Johan Cruijff University in Amsterdam, daardoor mag ik mezelf Sportmarketeer noemen. Daarnaast sinds februari 2020 actief als Personal Body Coach bij Personal Body Plan.

Mijn passie en motivatie haal ik uit het beste in mensen naar boven halen en de beste versie van zichzelf te vinden en worden.

Voor meer info mail naar: info@rmpt.nl